2.3 / December 22, 2015
(4.7/5) (1909)
Loading...

描述

Elite HD ju mundeson qe te shikoni kanaletShqipetare pa pagese. Aplikacioni eshte jo fitimprures, nuk eshtebere per qellime fitimi por thjesht per t'ju ardhur ne ndihme tegjithe atyre qe nuk kane mundesi te shikojne kanalet Shqipetare.Kanalet jane pothuaj gjate gjithe kohes te qendrueshme, dhe mund teshikosh pa problem. Cilesia e transmetimit eshte lene ulet sifillim per arsye qe te perballoje fluksin, me mire cilesi pak teulet dhe te panderprere sesa mos shikosh asgje.

Aplikacioni nuk ka nevoje per te instaluar aplikacione te tjeraqe te funksionoje, kjo ben ndryshimin nga gjithe "aplikacionet" etjera qe jane. App eshte shume i shpejte dhe me e rendesishmjaeshte bere konform rregullave te playstore, qe do te thote qe nukju vjedh informacione nga telefoni juaj, sic qarkullojne disaaplikacione per te pare kanale Shqipetare por ne fakt ju marrin tedhena nga telefoni juaj.

Ndryshimet ne app vazhdojne se shpejti do kete dhe opsione tetjera extra per ta bere sa me te perdorshem nga ana juaj.Faleminderit!

App Information Elite HD

 • App Name
  Elite HD
 • 包名
  com.al.lupo.al
 • 发布日期
  December 22, 2015
 • 文件大小
  3.1M
 • 系统要求
  Android 4.0.3 and up
 • 版本
  2.3
 • 开发者
  Elite Dev
 • 安装
  100,000 - 500,000
 • 价钱
  免费
 • 分类
  Entertainment
 • 开发者
 • Google Play Link

Elite HD 历史版本

选择 Elite HD 版本 :
 • 2.3 (6) - 最新版本
 • Elite HD 2.3 APK File

  发布日期: 2015 /12/23
  系统要求: Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich, API: 15)
  文件大小: 3.1 MB
  测试在: Android 5.1 (Lollipop, API: 22)
  文件SHA1: acc3f68d83d22bbd73f7705097976d83ca0f800a
  APK 签名校验工具: 276b1dc5f054308de0cfd92be20a7d5dfb3c6fd8

Elite Dev 更多...

Elite HD 2.3 APK
Elite Dev
Elite HD ju mundeson qe te shikoni kanaletShqipetare pa pagese. Aplikacioni eshte jo fitimprures, nuk eshtebere per qellime fitimi por thjesht per t'ju ardhur ne ndihme tegjithe atyre qe nuk kane mundesi te shikojne kanalet Shqipetare.Kanalet jane pothuaj gjate gjithe kohes te qendrueshme, dhe mund teshikosh pa problem. Cilesia e transmetimit eshte lene ulet sifillim per arsye qe te perballoje fluksin, me mire cilesi pak teulet dhe te panderprere sesa mos shikosh asgje.Aplikacioni nuk ka nevoje per te instaluar aplikacione te tjeraqe te funksionoje, kjo ben ndryshimin nga gjithe "aplikacionet" etjera qe jane. App eshte shume i shpejte dhe me e rendesishmjaeshte bere konform rregullave te playstore, qe do te thote qe nukju vjedh informacione nga telefoni juaj, sic qarkullojne disaaplikacione per te pare kanale Shqipetare por ne fakt ju marrin tedhena nga telefoni juaj.Ndryshimet ne app vazhdojne se shpejti do kete dhe opsione tetjera extra per ta bere sa me te perdorshem nga ana juaj.Faleminderit!
Loading...