3.6 / January 12, 2019
(4.3/5) (2075)
Loading...

Description

Aplikacioni Shkabaj ju mundëson të: • Dëgjoni top radiot shqiptarenga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, dhe vende tjera • Shikoni mijëravideo on-demand • Shikoni Live TV • Lexoni, dëgjoni, apo shikonilajmet dhe shpërdani ato me miqtë tuaj • Informohuni me motin ngatë gjitha qytetet shqiptare • Lexoni Horoskopin • E shumë tëtjera!!!! Pëlqeni Shkabaj? Na vlersoni në Google Play. Në qofte sekeni ndonje pyetje apo sygjerim, ju lutem na shkruani në[email protected]! Mos harroni të : ✪ Shpërdani këtë aplikacionme miqtë tuaj ✪ Na pelqeni në Facebook: www.facebook.com/shkabaj ✪Na ndiqni në Twitter: www.twitter.com/shkabaj------------------------------------------------------------Shkabaj App lets you: • Listen to top Albanian radios from Kosovo,Albania, Macedonia, and elsewhere • Watch thousands of on-demandvideos • Watch Live TV • Read, listen or watch the news and sharethem with friends • Get up to date weather information for allAlbanian cities • Read your horoscope • And much more!!! LoveShkabaj? Rate us on Google Play. If you have questions orsuggestions, please share them with us at [email protected]!!Don't forget to : ✪ Share this app with your friends ✪ Like us onFacebook: www.facebook.com/shkabaj ✪ Follow us on Twitter:www.twitter.com/shkabaj Të gjitha me një vend: Radio Shqip, VideoShqip, Lajme Shqip, TV shqip, Moti në Kosove, Moti në Shqipëri,Moti në Maqedoni, e shumë tjera....

App Information Shkabaj

Shkabaj Version History

Select Shkabaj Version :
 • 3.3 (42)
 • 3.0 (10)
 • 2.2 (4)
 • Shkabaj 3.3 APK File

  Publish Date: 2018 /9/7
  Requires Android: Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API: 14)
  File Size: 7.0 MB
  Tested on: Android 6.0 (Marshmallow, API: 23)
  File Sha1: bf1b0cfa6a13b8e99b6e7b3416d352fec24468c5
  APK Signature: 74f149e914701e708b9615b01d8ef48cc6127df5
 • Shkabaj 3.0 APK File

  Publish Date: 2016 /9/19
  Requires Android: Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API: 14)
  File Size: 6.6 MB
  Tested on: Android 6.0 (Marshmallow, API: 23)
  File Sha1: d750ac7d5b499089a4a59ea53a14a5b21424eb40
  APK Signature: 74f149e914701e708b9615b01d8ef48cc6127df5
 • Shkabaj 2.2 APK File

  Publish Date: 2015 /8/23
  Requires Android: Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API: 14)
  File Size: 4.8 MB
  Tested on: Android 4.2 (Jelly Bean, API: 17)
  File Sha1: c95d96882f0f83bd45b17aaf3a706c989a13cbbd
  APK Signature: 74f149e914701e708b9615b01d8ef48cc6127df5

Shkabaj Inc. Show More...

Shkabaj 3.6 APK
Shkabaj Inc.
Aplikacioni Shkabaj ju mundëson të: • Dëgjoni top radiot shqiptarenga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, dhe vende tjera • Shikoni mijëravideo on-demand • Shikoni Live TV • Lexoni, dëgjoni, apo shikonilajmet dhe shpërdani ato me miqtë tuaj • Informohuni me motin ngatë gjitha qytetet shqiptare • Lexoni Horoskopin • E shumë tëtjera!!!! Pëlqeni Shkabaj? Na vlersoni në Google Play. Në qofte sekeni ndonje pyetje apo sygjerim, ju lutem na shkruani në[email protected]! Mos harroni të : ✪ Shpërdani këtë aplikacionme miqtë tuaj ✪ Na pelqeni në Facebook: www.facebook.com/shkabaj ✪Na ndiqni në Twitter: www.twitter.com/shkabaj------------------------------------------------------------Shkabaj App lets you: • Listen to top Albanian radios from Kosovo,Albania, Macedonia, and elsewhere • Watch thousands of on-demandvideos • Watch Live TV • Read, listen or watch the news and sharethem with friends • Get up to date weather information for allAlbanian cities • Read your horoscope • And much more!!! LoveShkabaj? Rate us on Google Play. If you have questions orsuggestions, please share them with us at [email protected]!!Don't forget to : ✪ Share this app with your friends ✪ Like us onFacebook: www.facebook.com/shkabaj ✪ Follow us on Twitter:www.twitter.com/shkabaj Të gjitha me një vend: Radio Shqip, VideoShqip, Lajme Shqip, TV shqip, Moti në Kosove, Moti në Shqipëri,Moti në Maqedoni, e shumë tjera....
Loading...