2.3 / December 22, 2015
(4.7/5) (1909)
Loading...

Описание

Elite HD ju mundeson qe te shikoni kanaletShqipetare pa pagese. Aplikacioni eshte jo fitimprures, nuk eshtebere per qellime fitimi por thjesht per t'ju ardhur ne ndihme tegjithe atyre qe nuk kane mundesi te shikojne kanalet Shqipetare.Kanalet jane pothuaj gjate gjithe kohes te qendrueshme, dhe mund teshikosh pa problem. Cilesia e transmetimit eshte lene ulet sifillim per arsye qe te perballoje fluksin, me mire cilesi pak teulet dhe te panderprere sesa mos shikosh asgje.

Aplikacioni nuk ka nevoje per te instaluar aplikacione te tjeraqe te funksionoje, kjo ben ndryshimin nga gjithe "aplikacionet" etjera qe jane. App eshte shume i shpejte dhe me e rendesishmjaeshte bere konform rregullave te playstore, qe do te thote qe nukju vjedh informacione nga telefoni juaj, sic qarkullojne disaaplikacione per te pare kanale Shqipetare por ne fakt ju marrin tedhena nga telefoni juaj.

Ndryshimet ne app vazhdojne se shpejti do kete dhe opsione tetjera extra per ta bere sa me te perdorshem nga ana juaj.Faleminderit!

информация о приложении Elite HD

 • Имя приложения
  Elite HD
 • Название приложения
  com.al.lupo.al
 • Дата публикации
  December 22, 2015
 • Размер файла
  3.1M
 • Требования
  Android 4.0.3 and up
 • Версия
  2.3
 • Разработчик
  Elite Dev
 • Количество установок
  100,000 - 500,000
 • Цена
  Бесплатно
 • Категория
  Entertainment
 • Разработчик
 • Google Play Link

Elite HD История версий

Elite HD версия :
 • 2.3 (6) - Последняя версия
 • Elite HD 2.3 APK File

  Дата публикации: 2015 /12/23
  Требования: Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich, API: 15)
  Размер файла: 3.1 MB
  Tested on: Android 5.1 (Lollipop, API: 22)
  Файл SHA1-хэша: acc3f68d83d22bbd73f7705097976d83ca0f800a
  Проверка подписи APK: 276b1dc5f054308de0cfd92be20a7d5dfb3c6fd8

Elite Dev Ещё...

Elite HD 2.3 APK
Elite Dev
Elite HD ju mundeson qe te shikoni kanaletShqipetare pa pagese. Aplikacioni eshte jo fitimprures, nuk eshtebere per qellime fitimi por thjesht per t'ju ardhur ne ndihme tegjithe atyre qe nuk kane mundesi te shikojne kanalet Shqipetare.Kanalet jane pothuaj gjate gjithe kohes te qendrueshme, dhe mund teshikosh pa problem. Cilesia e transmetimit eshte lene ulet sifillim per arsye qe te perballoje fluksin, me mire cilesi pak teulet dhe te panderprere sesa mos shikosh asgje.Aplikacioni nuk ka nevoje per te instaluar aplikacione te tjeraqe te funksionoje, kjo ben ndryshimin nga gjithe "aplikacionet" etjera qe jane. App eshte shume i shpejte dhe me e rendesishmjaeshte bere konform rregullave te playstore, qe do te thote qe nukju vjedh informacione nga telefoni juaj, sic qarkullojne disaaplikacione per te pare kanale Shqipetare por ne fakt ju marrin tedhena nga telefoni juaj.Ndryshimet ne app vazhdojne se shpejti do kete dhe opsione tetjera extra per ta bere sa me te perdorshem nga ana juaj.Faleminderit!
Loading...