2.3 / December 22, 2015
(4.7/5) (1909)
Loading...

Beschrijving

Elite HD ju mundeson qe te shikoni kanaletShqipetare pa pagese. Aplikacioni eshte jo fitimprures, nuk eshtebere per qellime fitimi por thjesht per t'ju ardhur ne ndihme tegjithe atyre qe nuk kane mundesi te shikojne kanalet Shqipetare.Kanalet jane pothuaj gjate gjithe kohes te qendrueshme, dhe mund teshikosh pa problem. Cilesia e transmetimit eshte lene ulet sifillim per arsye qe te perballoje fluksin, me mire cilesi pak teulet dhe te panderprere sesa mos shikosh asgje.

Aplikacioni nuk ka nevoje per te instaluar aplikacione te tjeraqe te funksionoje, kjo ben ndryshimin nga gjithe "aplikacionet" etjera qe jane. App eshte shume i shpejte dhe me e rendesishmjaeshte bere konform rregullave te playstore, qe do te thote qe nukju vjedh informacione nga telefoni juaj, sic qarkullojne disaaplikacione per te pare kanale Shqipetare por ne fakt ju marrin tedhena nga telefoni juaj.

Ndryshimet ne app vazhdojne se shpejti do kete dhe opsione tetjera extra per ta bere sa me te perdorshem nga ana juaj.Faleminderit!

AANVULLENDE INFORMATIE Elite HD

 • App naam
  Elite HD
 • Naam of Pakketnaam
  com.al.lupo.al
 • Publiceerdatum
  December 22, 2015
 • Bestandsgrootte
  3.1M
 • Benodigdheden
  Android 4.0.3 and up
 • Versie
  2.3
 • Ontwikkelaar
  Elite Dev
 • Installaties
  100,000 - 500,000
 • Price
  Gratis
 • Categorie
  Entertainment
 • Ontwikkelaar
 • Google Play Link

Elite HD Versiegeschiedenis

kiezen Elite HD Versie :
 • 2.3 (6) - Laatste Versie
 • Elite HD 2.3 APK File

  Publiceerdatum: 2015 /12/23
  Benodigdheden: Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich, API: 15)
  Bestandsgrootte: 3.1 MB
  Tested on: Android 5.1 (Lollipop, API: 22)
  bestands-SHA1: acc3f68d83d22bbd73f7705097976d83ca0f800a
  APK-handtekeningverificatie: 276b1dc5f054308de0cfd92be20a7d5dfb3c6fd8

Elite Dev Meer...

Elite HD 2.3 APK
Elite Dev
Elite HD ju mundeson qe te shikoni kanaletShqipetare pa pagese. Aplikacioni eshte jo fitimprures, nuk eshtebere per qellime fitimi por thjesht per t'ju ardhur ne ndihme tegjithe atyre qe nuk kane mundesi te shikojne kanalet Shqipetare.Kanalet jane pothuaj gjate gjithe kohes te qendrueshme, dhe mund teshikosh pa problem. Cilesia e transmetimit eshte lene ulet sifillim per arsye qe te perballoje fluksin, me mire cilesi pak teulet dhe te panderprere sesa mos shikosh asgje.Aplikacioni nuk ka nevoje per te instaluar aplikacione te tjeraqe te funksionoje, kjo ben ndryshimin nga gjithe "aplikacionet" etjera qe jane. App eshte shume i shpejte dhe me e rendesishmjaeshte bere konform rregullave te playstore, qe do te thote qe nukju vjedh informacione nga telefoni juaj, sic qarkullojne disaaplikacione per te pare kanale Shqipetare por ne fakt ju marrin tedhena nga telefoni juaj.Ndryshimet ne app vazhdojne se shpejti do kete dhe opsione tetjera extra per ta bere sa me te perdorshem nga ana juaj.Faleminderit!
Loading...