TIBO SHPK Apps

Loading...
TiBO mobile TV Tibo M4.2
TIBO SHPK
PERFITO 10 DITE SHERBIM FALASketu:http://www.tibostore.com/mobilefree/Me “TiBO mobile TV” shikonprogramet dhe kanalet e DIGITALB dhe SUPERSPORT si dhe një galeritë pasur me Video on Demand në çdo pajisje SMART (mobile, tablet,etj) me internet Wi Fi apo 3G/4G.Me TiBO mobile TV, ke televizioninme vete kudo. Tashmë nuk të duhet të zgjedhësh mes programevetelevizive dhe impenjimeve të tjera sepse me TiBO mobile TV mundt’i shikosh ato kudo që të jesh, brenda apo jashtë shtëpisë, nërrugë, autobus, restorant apo tjetër.Abonimi për mobile është njëshërbim lehtësisht i transferueshëm nga një pajisje (android apoios) në tjetrën duke bërë më parë “log out” (dalje) nga pajisjafillestare.Ky shërbim mundësohet për të gjithë shqiptarët dheshqipfolësit, në të gjitha territoret.Shkarko aplikacionin “TiBOmobile TV ” nga Play store /App store dhe anëtarësohu nëwww.tibostore.com ose në çdo pikë distribucioni TiBO.* Pronësia dhetë drejtat ekskluzive për programet dhe kanalet televizive dhepërmbajtjen e tyre për të gjitha territoret dedikuar ekskluzivishtabonentëve shqiptarë / shqipfolës ofrohen nga platformaDIGITALB.ÇFARË PËRMBAN?1. Mbi 70 kanale në Live TV:Me TiBO mobileTV, në çdo çast, me një klikim ju hyni në LIVE TV, ndalni programinLive dhe e rifilloni për ta parë kur të dëshironi. Anëtarësimipërfshin aktualisht +50 kanale televizive LIVE të përzgjedhur ngapaketa DIGITALB Premium me filma, dokumentarë, muzikë, lajme dheprograme për fëmijë si dhe kanale sportive dhe sport live mundësuarnga platforma SUPERSPORT. 2. Mbi 1000 evente në TiBO On Demand:Njëvideotekë personale online, me +1000 evente për të rritur e përfëmijë, si edhe humor, koncerte etj. Ju mund të ndaloni, kthenimbrapa apo të përshpejtoni çdo event si dhe të përzgjidhninëntitujt në shqip ose në anglisht për filmat on demand.Për tëmarrë shërbimin e TiBO mobile TV duhet:Mobile/tablet me sistemoperativ IOS mbi 8 ose Android.Lidhje interneti e qëndrueshme*. mbi1mbps.Një llogari e vlefshme për kryerjen e pagesave mujore online.*Vëmendje: TiBO mobile TV mundësohet me çfarëdo lidhje internetimbi 1 mbps 3G, 4G apo Wi Fi. Ne këshillojmë të përdoret një lidhjeWi Fi për të mos konsumuar Mgb nga paketa e operatorit telefonikpërkatës.SI TË MARRËSH TiBO MOBILE TV ME OFERTË.Shërbimin “TiBOmobile TV” tashmë e përfiton ME OFERTË për çdo abonim TiBO IPTV meboxin TiBO për të njëjtën kohë zgjatje të kontratës.Për çdoinformacion shtesë lidhu tani me Kujdesin e Klientit TiBO nëwww.tibo.tvSI AKTIVIZOHET SHËRBIMI?1. Shkarko FALAS aplikacionin“TiBO mobile TV” nga Google Store 2. Kryej abonimin mujor nëwww.tibostore.com duke regjistruar numrin tuaj të telefonit* mobilenë përdorim. Brenda pak minutave ju do të merrni një SMS me kodin(user+password) tuaj për mobile.3. Regjistroni të dhënat“Përdorues” me “Fjalëkalim” personal që ju vjen me mesazh nëtelefon dhe SHIKIM TË KËNDSHËM.Vëmendje: Anëtarësimi në shërbimin“TiBO mobile TV” kërkon regjistrimin e një adrese të vlefshmeemaili dhe një numri celular. Të dhënat e klientit jepen vetëm njëherë (herën e parë) dhe shërbejnë për të aktivizuar shërbimin nëmobile apo tablet. Të dhënat ruhen në mënyrë të sigurt në sistempër të aktivizuar shërbimin në çdo riabonim të mëtejshëm.SA KUSHTONTiBO MOBILE TV?“TiBO mobile TV” ofrohet me abonime mujore tëparapaguara me vlerë 6.99 EUR, të cilat mund të kryhen online nëwww.tibostore.com ose në çdo pikë distribucioni TiBO.Anëtarësimijuaj në shërbimin për mobile bëhet në bazë mujore me parapagimpërmes sistemit të pagesave online.TiBO mund të ndryshojë tarifatnë çdo kohë, në çdo rast ju nuk do të paguani asnjë kosto ekstrapër çdo muaj të parapaguar.Bli online: www.tibo.tvShop 1: Nëterminalin e Aeroportit “Nënë Tereza”, Tiranë, ShqipëriShop 2: Blv.Gjergj Fishta, Pll. G & P, "Kati i dytë", 1001,Tiranë,ShqipëriDistributorë TiBO në Botë: www.distributor.tibo.tvFB /Twitter / Instagram / Skype: tiboiptv
MAGOWARE IPTV
TIBO SHPK
Register for a free account and start adding your favorite streamsunder personal settings. MAGOWARE is a free IPTV / OTT middlewareTurnkey solution for: - IPTV/OTT Migration & Start-up businessoperators - All Android & Apple based products (Set-top Box,Smart TV, Smartphones, Tablet PC) - Mobile operators – ISPs –Legacy Cable Operators – - Hospitality – Hospitals – Industrial –Corporate – Governmental We have the solutions to build, launch andmonetize your IPTV/OTT platform with FULL service & support,may it be Migration or a Start-up. We even have Managed Servicesolutions. All with 24/7 Technical Service Support & ConsultingService Let the magic begin with Magoware www.magoware.tvhttp://www.facebook.com/magoware/ http://twitter.com/InfoMagowarehttp://www.linkedin.com/company/18239230/http://www.youtube.com/channel/UC7HELrblDb9peuFCFweu0HQ Tel: +35504 450 4350 Email: [email protected]